Dynaaminen strategia

Muuttuva liiketoimintaympäristö edellyttäädynaamisempaa strategiaa

Mikä dynaaminen strategia on?

Maailmasta on tullut vaikeasti ennustettavissa oleva paikka. Mutta se ei ole aina ollut sellainen. Vanhan maailman vakaus synnytti siihen ympäristöön sopivat johtamismallit.

Entisajan vakaissa olosuhteissa hyvä suunnitelma oli kullan arvoinen. Nyky-ympäristön epäjatkuvuus lyhentää merkittävästi strategian elinkaarta. Strategian lopullinen hyvyys mitataan vasta sen toteutuksen kautta.

Kaikki tämä asettaa vaatimuksen uudelle, dynaamiselle strategialle.

KÄYTÄNNÖN ESIMERKKEJÄ

Ne yritykset, jotka ovat lähteneet soveltamaan dynaamisen strategian periaatteita, pystyvät paremmin kääntämään muuttuvan toimintaympäristön omaksi menestyksekseen.

Taival on erikoistunut auttamaan asiakkaitaan päivittämään lähestymistapansa strategiatekemisen suhteen ja toteuttamaan ensimmäiset dynaamisen strategiansa iteraatiot yhdessä tehden ja jatkuvasti oppien.

Technopolis

Toteutettiin strategiauudistus kohti ketterää kasvustrategiaa

Valmet

Luotiin visio yhdenmukaisesta asiakaspalveluportfoliosta ja prosessista

Skoda Transtech

Toteutettiin digitaalinen löytöretki kohti uusia liiketoimintamalleja ja kasvustrategiaa

Smart & Clean

Luotiin toimintamalli muoviekosysteemille

Jutellaan!

lue lisää dynaamisesta strategiasta

Strategy x Digital - Reinventing Strategy Podcast

A modern strategy needs to be informed by up-to-date and relevant data from the field. In this episode, we talk about the role and use of data in the strategy process.

› Read more ‹

Suomen terveydenhuolto tarvitsee kiertotalousherätyksen

Kertakäyttöjätteen määrä hoitoalalla on valtava ja se on COVID-19-pandemian aikana vielä lisääntynyt räjähdysmäisesti liittyen esimerkiksi suojavarusteiden käyttöön. On esimerkiksi arvioitu, että sosiaali- ja terveysalalla pandemian aikana on tarvittu 120-180 miljoonaa kirurgista maskia 4-6 kk aikana...

› Read more ‹

Strategy 365

Old models can not keep up with the pace of change and the level of uncertainty which is why we need to rethink the way we do strategy, renewing it from an annual process towards a continuous practice of scanning key parameters in- and outside the company to enable the corporate leadership and board to adjust in line with the overall strategic charter set for the company.

› Read more ‹
Jutellaan!